Foliedruk: Luxe afwerking

Wat is foliedruk?

Foliedruk is een laagje folie in bijvoorbeeld goud, zilver, wij hebben vele kleuren in onze Kurz waaier en word over het drukwerk wordt aangebracht op bepaalde gebieden. Foliedruk geeft een luxe uitstraling en licht bepaalde delen extra goed uit. Met op sommige delen van je ontwerp een laagje folie geef je namelijk een heel speciaal effect aan je drukwerk. Perfect voor je briefpapier, brochure, visitekaartjes te laten schitteren.

Hoe werkt foliedruk?

Eerst wordende vellen bedrukt met een PMS kleur (exacte kleur) of Full color bedrukking. Daarnaast kan je er voor kiezen om je product mat te lamineren met een krasvaste laminaat voor een mooie beschermlaag. Bijkomend voordeel is dat de folie er nog extra uit zal springen door het matte laminaat. Hierna gaan de vellen in de foliedruk machine. Ook foliedruk doen we op een Folie drukmachine. En ook een foliedruk kaart wordt gemaakt met een verhoogd drukbeeld. We vervangen echter de inkt door een mooie folie. De foliestempel van jouw ontwerp wordt verwarmd, zodat de folie door druk en warmte op het papier hecht. Wij maken ook  folie preeg producten verdiept of verhoogt in het papier drukken.

Kan ik foliedruk samples aanvragen?

Wil je deze unieke afwerking eerst in het echt bewonderen? Vraag dan hier de gratis modellen aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.